top of page
  • Writer's pictureΣύλλογος Περσαιναίων Ηλείας

Καλωσήρθατε στο Persaina.gr!

Ένας από τους βασικότερους στόχους που θέσαμε με την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του Συλλογου, ήταν η βελτίωση της επικοινωνίας και η ένωση των απανταχού Περσαιναίων, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.


Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το άκρως ανανεωμένο site του χωριού μας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Τάσο Παπαμιχαλόπουλο, αρχικό δημιουργό του persaina.gr που με εμπιστεύτηκε και μου παραχώρησε τόσο το persaina.gr όσο και την σελίδα στο facebook και πιστεύω με το έργο μας να αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφαση του.


Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συγχωριανή μας, Μαντώ Τσούμπα, για την πολύτιμη προσφορά της στην προσπάθεια αυτή και τις ώρες που αφιέρωσε στο project μας, ώστε να βγάλουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.


Το Δ.Σ. είμαστε μια παρέα από νέους ανθρώπους που αγαπάμε το χωριό μας και βγαίνουμε όλοι μαζί μπροστά ώστε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!


Αναμένουμε τα σχόλια, τις ιδέες και τις παρατηρήσεις σας τόσο στο site αλλά και σε όποιο θέμα πιστεύετε ότι μπορεί να συμβάλει ο Σύλλογος μας!



48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page